Thaimassage hisingen göteborg bästa

Thaimassage hisingen göteborg bästa Tanjas Thaimassage & Spa i Göteborg erbjuder avkoppling för både kropp & själ i Göteborg, Hisingen & kviberg med omnejd. Välj mellan bl.a. Unna dig dig själv litet extra, kom och njut av en stunds underbar och välgörande thaimassage i göteborg. Oljemassage; Thaimassage. Välkommen! Fri parkering! Vi hjälper dig att varva ner och låta vardagsstressen sjunka undan. Vi erbjuder thaimassage, oljemassage, fotmassage. Välkommen! Jag instämmer som de skriver på hemsidan, "bäst massage". ren o fin salong bra masage o ingen stress eller spring en av Göteborgs bästa.

Thaimassage, Massage, avkoppling, Låt oss ta hand om dig på allra bästa sätt. Dröm dig bort till en varm strand. Håkansgatan 3D Göteborg. Unna dig dig själv litet extra, kom och njut av en stunds underbar och välgörande thaimassage i göteborg. Oljemassage; Thaimassage. Jag instämmer som de skriver på hemsidan, "bäst massage". ren o fin salong bra masage o ingen stress eller spring en av Göteborgs bästa.

Skumt thaimassagesalongen på hisingen, eller? Det gäller en nyöppnad thaimassage & spa salong. Det är tre dagar i veckan jag går förbi stället när jag ska. Beskrivning. Välkomna till vår NYA salong på Toleredsgata 4 Hisingen i Göteborg. Vi erbjuder Göteborgs bästa thaimassage för dig. Thaimassage, Massage, avkoppling, Låt oss ta hand om dig på allra bästa sätt.

Dröm dig bort till en varm strand. Håkansgatan 3D Göteborg.

Mija Thaimassage

Thaimassage hisingen göteborg bästa Kommer in på drop in vid lunchtid. Har varit i Göteborg några dagar för arbete och Salonger Sök Lägg till annons Design Thaimassage.

Observera att det är inte thaimassage och en handtralla jag är ute efter Så vet vart man ska gå nästa gång iaf. En glad och trevlig tjej vid namn Linda tog emot mig och jag blev erbjuden dusch.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail